ОСТАННІ НОВИНИ

Головний свідок не впізнав у Мазурку «Караванського стрільця»?

|

Головний свідок у справі про стрілянину в «Каравані» Павло Феденков заявив правоохоронцям, що загиблий Ярослав Мазурок не стріляв у них. Це з’ясували журналісти програми «Українські сенсації», посилаючись на свого інформатора, пише ТСН.

Інформатор каже, що Феденкова викликали на упізнання. Однак труп Мазурка йому не показали, показали лише фото трупа з моргу. І на цих фото Феденков стрільця не впізнав. «Коли йому показали фотографії, він сказав слідчому, що це не та людина, яка в нього стріляла», – сказав інформатор і додав, що Феденков упевнений в цьому на 100%, і сказав про це слідчому, але протоколу не було.

Ця бесіда з інформатором була записана вже після похорону Мазурка. За кілька днів до цього, коли тіло було ще в моргу, газети вже сповістили, що Феденков його впізнав. Жінка, яка відчинила журналістам двері квартири Феденкових, обурювалась.

«А хто ж сьогодні написав неправду, що він вже упізнав, що це точно Мазурок?», – питала жінка і розповідала, що головному свідку навіть за тиждень не показали тіла Мазурка, проте вже повідомили, що він зробив свою, вигідну слідству, справу. Журналістам вдалось побачити і самого Павла. Проте спілкуватися він відмовився.

Чому міліція так і не показала знайдене в парку тіло головному свідку трагедії? Це питання журналісти напряму поставили міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку. Але той тільки відмахнувся та, нічого не сказавши, пішов.

Фото: МВС України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *