ОСТАННІ НОВИНИ

На «ДжазБезі» збиратимуть кошти для хворого на лейкемію хлопчика

|

На концертах ХІІ фестивалю «Jazz Bez» у Львові збиратимуть благодійні внески, щоб врятувати життя  восьмилітнього хлопчика Дем’янка Гирича, який хворий на лейкемію. Про це інформують організатори.

Так, на джазових концертах у фойє Львівської Філармонії стоятимуть волонтери зі скринькою для благодійних внесків. Також упродовж «ДжазБезу» будуть продавати фестивальні листівки, диски музикантів та твори, пожертвувані львівськими митцями. Всі отримані з продажу кошти «Jazz Bez» передасть батькам Дем’янка.

 Нагадаємо, хворому на лейкемію Дем’янку необхідно пройти тривалу (близько року) і важку терапію. Дем’янко живе в селі Великі Грибовичі біля Львова разом з батьками, бабусею, дідусем і сестрами-двійнятами.  Зараз  Дем’янко стаціонарно проходить курс  хіміотерапії у ЗУСДМЦ. Результати аналізів невтішні. Якщо вони не покращаться, ймовірно, йому буде необхідна важка операція – трансплантація кісткового мозку (ТКМ). На жаль, ані мама, ні батько хлопчика, а також його сестри не підходять у якості донорів. А якщо немає родинного донора, то його необхідно шукати за кордоном, там же й проводити операцію (в Україні ТКМ від неродинного донора не проводять). Лікування вимагає коштів, яких у сім’ї обмаль.

Також допомогти дитині можна за тел.: +38 (096) 569-15-95;

+38 (063) 845-04-78  (мама Оксана Гирич)

банківський рахунок:

отримувач:  ПАТ КБ «Приватбанк»

код отримувача: 14360570

банк отримувача:   ПАТ КБ «Приватбанк»

код банку отримувача: 305299

призначення платежу:  поповнення картки  5211537329061480

Гирич Василь Васильович (батько)

 

Нагадаємо, фестиваль «Jazz Bez» проходитиме у Львові з 7 по 9 та із 14 по 16 грудня 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *