ОСТАННІ НОВИНИ

"Свобода" виступає за продаж зброї всім психічно здоровим українцям

|

Партія “Свобода” не збирається змінювати свою партійну ідеологію і програмні цілі.Про це повідомив заступник глави партії “Свобода” Андрій Мохник в ефірі телеканалу ICTV.
“Ні, ми не збираємося змінювати свою програму захисту українців. Ні, ми не збираємося перекваліфіковуватися в націонал-демократів, чи ще в когось. Ми українські націоналісти. Ми ведемо цю лінію”, – зазначив він.
“Звісно, питання сучасності вони потребують певного коригування. Але, якщо ви побачите і зрівняєте нашу програму, і які корективи були внесені, то зокрема питання нелегальної еміграції”, – уточнив Мохник, додавши, що для Харкова, наприклад, “є проблема в`єтнамців”.
Також політик уточнив, що в програмних ідеях партії залишиться пункт про те, що “психічно здорові українці мають мати змогу носити з собою вогнепальну зброю”.
“Це я думаю нормальна річ, бо насправді сьогодні ми бачимо, з одного боку бандитів, які озброєні і ніхто їм не указ, а з іншого боку ми бачимо підрозділи міліції, які сьогодні здійснюють бандитські дії. В даному випадку українці залишилися сам на сам з тим свавіллям”, – заявив Мохник.
При цьому відповідаючи на питання, чому саме вогнепальну, “свободівець” уточнив: “Тому що травматична зброя у багатьох випадках набагато не безпечніша, ніж вогнепальна… Фахівці кажуть”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *