ОСТАННІ НОВИНИ

Для львівських студентів створили спеціальний «Довідник стажера»

|

У Львові презентували «Довідник стажера» – видання для студентства та молоді, яка хоче дізнатись про самореалізацію за допомогою Львівської міської ради та програми стажування «Перший кар’єрний крок». Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Першопочатковим  задумом самої програми було те, що молоді люди самі визначають, що їм потрібно, що для них є важливим. Ми спробували спільно з тими людьми, які є на стажуванні, дати собі на розуміння, що потрібно, що це може їм дати. Для нас цей довідник є дуже важливим, адже тут поєднані думки, бажання, результати стажування молодих людей, а також праця організацій, які опісля беруть цих людей до себе на роботу», – зазначила Галина Бордун, керівник програми стажування «Перший кар’єрний крок», начальник відділу кадрів апарату виконкому ЛМР.

Довідник –  це 90 сторінок актуальної інформації: історії успіху стажерів, поради від  експертів та роботодавців, корисна інформація та важливі контакти.

 «Це дуже  важлива ініціатива, адже на цьому  ніхто не заробляє жодної копійки,  але має дуже благородне прагнення  допомогти іншим, особливо допомогти  молодим», – повідомив Остап Маланюк, керівник відділу з управління людськими ресурсами компанії «GlobalLogic, Lviv». 

Структура довідника  складається з декількох блоків: інформаційний блок про програму стажування «Перший кар’єрний крок», розділ з враженнями учасників програми від стажування в стінах мерії, практичні поради роботодавців, юристів та фахівців сфери HR.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *