ОСТАННІ НОВИНИ

Данський бізнес на Львівщині не має проблем з ПДВ

|

Данські інвестори у Львівській області не мають проблем з відшкодуванням експортного ПДВ. Про це заявив перший заступник голови ЛОДА Богдан Матолич під час зустрічі з державним секретарем МЗС Данії з питань торгівлі та стратегії МЗС Данії Ларсом Туесеном.

«Якщо порівняти заборгованість на початок цього року із тією, що є станом на жовтень, то вони різняться в позитивну сторону», – наголосив перший заступник голови ОДА.

Заступник голови ДПC у Львівській області Юрій Лепецький розповів про ситуацію із відшкодуванням ПДВ  та повідомив, що данські компанії у  цьому році практично не мають  жодних проблем з цими виплатами.

«Основне завдання влади, щоб Податкова служба сьогодні перетворилась у сервісний центр. Таку ж мету ми ставимо перед усіма дозвільними службами, створюючи для оптимальних умов дозвільні та адміністративні центри», – додав Богдан Матолич.

Своєю чергою, державний секретар МЗС Данії висловив сподівання, що завдяки тісної співпраці усі питання будуть вирішені.

Станом на 1 жовтня 2012 року інвесторами з Данії в економіку Львівщини внесено інвестицій на суму 72,4 млн.дол.США, що становить 4,6 % від загального обсягу інвестицій в область.

За участю данського капіталу на території області утворено близько 50 підприємств. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *