ОСТАННІ НОВИНИ

На туристичний форум до Львова з’їхались 200 українських та закордонних фахівців

|

Сьогодні у конференц-залі стадіону «Арена Львів» стартував туристичний форум «Перемагай з Левом!». Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, форум відбувається вже четвертий  рік поспіль, а головною темою  у цьому році обрали діловий туризм та організацію мега-подій, адже на сьогодні ці два напрямки є найбільш перспективними для розвитку туризму  в світі.

Учасниками Форуму стали понад 200 осіб – представників туристичної галузі з усієї України та закордону.

Серед доповідачів Форуму – провідні туристичні експерти з Барселони, Лондона, Генуї, Кракова, Берліна, Львова і інших відомих туристичних міст Європи.

На учасників Форуму очікує насичена програма, адже паралельно будуть відбуватись дві сесії.

Окрім обговорення питань ділового туризму та  організації мега-подій, учасники зможуть почути про успішний досвід організації туристично-інформаційних центрів у різних містах України та Європи. Слід зазначити, що участь у Форумі візьмуть представники всіх українських міст, де діють туристично-інформаційні центри.

Ще однією родзинкою  Форуму стане семінар «Україна на туристичній мапі світу», під час якого провідні європейські експерти в галузі туризму спільно з представниками українського туристичного бізнесу будуть визначати, що Україна може запропонувати туристам для того, щоб залишитись на туристичній мапі світу.

«Нам дуже приємно, що вдалось зібрати цього року в рамках нашого туристичного Форуму стількох відомих європейських експертів у галузі туризму. Я переконаний, що цей Форум принесе користь як Львову зокрема, так і Україні загалом, і туристична галузь буде розвиватись у нас, і вже незабаром ми успішно буде конкурувати з такими містами як Лондон, чи Барселона», – зазначає організатор Форуму «Перемагай з Левом» Андрій Сидор.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *