ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівщині побудують дитячий будинок сімейного типу

|

Домажирська сільська рада на позачерговому засіданні виділила земельну ділянку під будівництво дитячого будинку сімейного типу, інформує прес-служба Львівської ОДА.

У сесії сільради взяв часть заступник голови Львівської облдержадміністрації Олег Рудницький, який звернувся до депутатів з проханням виділити в кварталі індивідуальної житлової забудови земельну ділянку площею0,12 гадля будівництва такого будинку.

Водночас депутати сільради ознайомилися з проектною  пропозицією, розробленою головним управлінням з питань Євро-2012, містобудування та будівництва облдержадміністрації.

Результатом обговорення стало одноголосне рішення  про виділення у постійне користування УКБ Львівської облдержадміністрації земельної ділянки для будівництва будинку сімейного типу у с.Домажир.

Зазначимо, що запропонований проект швидкозбірного будинку  каркасного типу площею205,8 кв. метріввідповідає всім сучасним вимогам щодо умов проживання та енергоефективності  і може бути споруджений та введений в експлуатацію протягом 3 місяців.

У ньому одночасно може проживати сім’я з кількістю до десяти дітей. При цьому фінансування витрат на будівництво буде здійснюватись з обласного бюджету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *