ОСТАННІ НОВИНИ

1+1 показав мультик про казкових Януковича та Азарова (відео)

|

Анімаційний ролик розповідає про те, що у Президента Віктора Януковича – царя казкової держави Межущелина – вкрали трон, пишуть “Коментарі”.

Згідно із сюжетом, прем`єр-міністр Микола Азаров в образі радника царя Ізірова, який спілкується «древнеруською» мовою, разом із телеведучим Савіком Шустером (Спритний Лів) і його вірним псом (журналіст Мустафа Найєм) вирушають на пошуки зниклого трону. Спочатку вони прийшли до екс-президента Віктора Ющенка (Віктор Перший), який відпочиває в оточенні бджіл, і спікера парламенту Володимира Литвина (Пан Листвин), керівнику маріонеткової Верховною Радою.

Зображений у вигляді богатиря Бугая Віталіка лідер УДАРу Віталій Кличко вказує на ув`язнену екс- голову уряду Юлію Тимошенко, яка за сюжетом «на сусідній стороні дрова купувала за завищеною ціною».

Тимошенко на допомогу приходить один із лідерів опозиції Арсеній Яценюк в ролі Кролика Сєні.

Керівник Радикальної партії Олег Ляшко (капелюшки) і лідер партії Україна-Вперед! Наталія Королевська (Баба Наташа), яких також зображено у не надто привабливому вигляді, не змогли допомогти в пошуку. Наприкінці мультфільму з`ясовується, що трон вкрали бджоли. Журналіст ТВі та УП Мустафа Найєм відреагував на вихід мультфільму в ефір: «Спасибі хлопцям за піар, давно мене не було на такому великому, але маловпливовому каналі. Навіть не знаю чим зобов`язаний – ніколи не перетинався і навіть не знайомий ні з керівництвом 1 +1, ні з колективом 95 кварталу. Але очевидно, ми з панами Ткаченко та Зеленським по-різному розуміємо взаємини журналіста з п`ятою точкою можновладців ». «Глибоко копають хлопці. А в іншому, що я можу сказати? Звичайно, неприємно. І, звичайно ж, я постараюся не залишитися в боргу », – написав Найем на своїй сторінці в Facebook.

Мултик можна передивитися тут 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *