ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати» перемогли у галицько-волинському дербі (відео)

|

Впевнену перемогу здобули «Карпати» в домашньому поєдинку проти луцької «Волині» – 2:0.  По голу в обох таймах забили Лукас та Кенія. При тому, що гол Лукаса може претендувати на звання найшвидшого у чемпіонаті – іспанський голеадор відзначився уже на 30-ій секунді гри.

«Карпати» переважали волинян, про що свідчить не тільки результат, але й статистика ударів у ворота – «Карпати» 7 разів поцілили у рамку, а «Волинь» тільки раз. А ще приємним моментом стало те, що в цій грі суддя не видалив нікого з підопічних Костова.

«Карпати» набрали 16 очок і лише на 2 очки відстають від «Таврії». Наступну гру команда проведе на виїзді в Маріуполі 25 листопада.

 «Карпати»: Мартін Богатінов, Грегор Балажіц, Ігор Ощипко, Ігор Пластун, Леван Кенія, (Андрій Ткачук, ´86), Ігор Я. Худоб’як, Муртаз Даушвілі, Михайло Кополовець, (Олег Голодюк, ´60), Павло Ксьонз, Олександр Гладкий, (Олександр Касьян, ´81), Лукас

«Волинь»: Сергій С. Литовченко, Валентин Ілієв, Ванч Шиков, Олег Шандрук, Петар Занєв, Саша Стевич, Сергій Пилипчук, Ерік Бікфалві, Олександр Насонов, (Олексій Бабир, ´46), Абайомі Овонікоко, (Даніель Суботич, ´63 ), Душан Савич, (Євген Павлов, ´77)

Суддя: Юрій Мосейчук (Чернівці)

Голи: Лукас, 1, Леван Кенія, 65.

Відео: Youtube

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *