ОСТАННІ НОВИНИ

3300 людей взяло участь у першій ночі фестивалю «Ніч у Львові»

|

У перших екскурсіях фестивалю «Ніч у Львові»  взяло участь 3300 людей. Організатори розповідають, що сьогодні вночі очікують не менше. Адже на екскурсії у першу ніч реєструвалось 2,5 тис осіб, а прийшло майже в півтори рази більше, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Кількість відвідувачів у першу ніч на екскурсіях була значно більшою, ніж ми очікували. Акція «Ніч у Львові» стає популярною», – зазначає Марта Іванишин, заступник начальника відділу промоції міста.

Нагадаємо, мета акції – створення нового туристичного продукту у Львові. Львів першим в Україні підготував для культурного відпочинку три ночі театралізованих екскурсій. Впродовж 16, 17, 18 листопада осіння «Ніч у Львові» пропонує львів’янам та гостям з України та світу відвідати понад 100 нічних екскурсій, театралізованих дійств, мистецьких перформансів у музеях, театрах, храмах, підземеллях, галереях та багато іншого.

Відвідувачі мають змогу побачити нічний Львів з вежі Ратуші та спуститися у її підвали, прогулятися підземеллями історичного центру, відчути таємничість нічного Личаківського цвинтаря, побачити вогняні дійства, відвідати нічні театральні вистави, концерти, виставки у галереях, проїхатися «Чудо-поїздом» та «Чудо-бусом», пізнати «Львів за бабці Австрії» із львовознавцем Ільком Лемком, відвідати нічну «Арену Львів», літературні читання, вуличний кінопоказ, ніч шопінгу, потрапити на Ніч джазу та Ніч смачного відеоарту та взяти участь у різноманітних майстер-класах.

Акцію «Ніч у Львові» проводять традиційно двічі на рік – у липні та листопаді. У липні 2012 року відбулося більше100 екскурсій у 15 екскурсійних об’єктах. Тоді «Ніч у Львові» відвідали понад 6 тис осіб. До Львова завітали туристи із понад 10 країн світу, серед яких Нігерія, Кіпр, Англія та Італія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *