ОСТАННІ НОВИНИ

Без діючих активів Моршинський завод зможе протягнути всього 10 днів

|

Станом на сьогодні триває комплексна планова перевірка Моршинського заводу, яку здійснює податкова міліція. Однак вже винесені попередні висновки на основі незрозумілої довідки податкового ревізора, за якою порушено кримінальну справу стосовно гендиректора Моршинського заводу мінеральних вод Валерія Жовніра за начебто ухилення сплати податків на суму 3 млн грн. Про це у коментарі «Львівському порталу» розповів директор з виробництва Моршинського заводу та голова трудового колективу Ігор Мандрик.

«Комплексна планова перевірка на заводі ще триває. Це безпідставна і сфабрикована порушена кримінальна справа, бо вона була подана за результатами якоїсь довідки якогось ревізора. Ми вважаємо, що це незаконно, тому ми виступаємо проти свавілля податкової», – зазначив І.Мандрик.

Він також повідомив, що наразі завод працює, але за таких обставин йому залишилось не довго. «Наразі ми маємо можливість працювати. Але лише допоки ми маємо відповідні матеріали для того, щоб випускати продукцію. Ми ще так протягнемо десь днів 10. Але якщо рахунки надалі будуть заблоковані, то завод не зможе закуповувати матеріали, оплачувати енергоносії, тощо. І тоді завод просто перестане працювати і близько 400 осіб залишаться без роботи. А свою продукцію ми зможемо реалізовувати у торгових точках ще 5-6 днів після того, а потім наша продукція взагалі зникне з поличок магазинів», – розповів директор з виробництва.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *