ОСТАННІ НОВИНИ

Майстри «літаючих шейкерів та пляшок» показали у Львові унікальне шоу

|

Днями львів`яни змогли насолодитися виступами найкращих flair-барменів України, адже у неповторному місті лева відбувся четвертий відбірковій тур наймасштабнішого змагання країни з барменського мистецтва – Planet Z Flair Open 2012. Про це повідомляють організатори заходу.

Цього року 48 бірменів прийняли участь у львівському відбірковому турі змагань. Така рекордна кількість учасників не дивує, адже до фіналу Всеукраїнського конкурсу залишилося всього два відбіркових тури, тому пристрасті розпалювалися, а конкуренція зростала шаленими темпами.

Упродовж цілого дня бармени з різних куточків України презентували журі та глядачам свої авторські шоу-програми. Кожна програма складалась учасником самостійно та вміщувала в себе якнайбільше оригінальних трюків, складних елементів та видовищних рухів. Обов`язкова умова – чітко дотримуватися усіх правил конкурсу: всього за 5 хвилин приготувати три основних коктейля «Captain – Cola», «Sweet Xenta» та «Perfekt Сар’N’Coke», а також налити One Shot of Jagermеister. Упродовж виступу кожний конкурсант викладався на повну, адже журі слідкувало за кожним їхнім рухом та виставляло бажані бали за складність програми, різноманітність трюків, взаємодію з музикою та загальне враження від виступу.

З 48 барменів, що прийняли участь у змаганні, лише двоє мали можливість потрапити до грандіозного фіналу, який відбудеться в Києві вже 27 листопада. Всього фінал буде представлений 10-ма фіналістами серед чоловіків, та 2-ма справжніми flair-girl, серед яких також буде обрана краща.  

А поки суді вирішували долю двох фіналістів, організатори змагання розважали публіку веселими вікторинами та давали можливість усім гостям виграти цінні призи від партнерів чемпіонату. Після підрахунку балів судді оголосили результати змагання. За кількістю набраних очок у фінал чемпіонату пройшли Олександр Вознюк з Києва та Жекан Простецький з Ялти. Кращою flair-girl була визнана Ліза Соболєва, що буде боротися за чемпіонство серед жінок у фіналі.

Усі учасники отримали пам’ятні дипломи за участь у відбірковому турі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *