ОСТАННІ НОВИНИ

Ірина Сех вимагає вибачень від авторів програми «Люстрація»

|

Переможець виборів до Верховної Ради у 119-му виборчому окрузі Ірина Сех заявляє про те, що автори програми «Люстрація», яка виходить на телеканалі ЗІК, поширили неправдиву інформацію стосовно неї і вимагає вибачень. Про це повідомляє прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

12 листопада на сайті інформаційної агенції ЗІК було опубліковано інформацію під заголовком «Курпіль і Котеляк готові позбутися депутатських мандатів». У тексті, зокрема, йдеться, що 11 листопада, програма «Люстрація» аналізувала особливості виборчих кампаній і перспективи діяльності у парламенті чотирьох переможців виборів в одномандатних округах Львівщини: Лідії Котеляк (перемогла у 123 в/о), Василя Пазиняка (мандат здобув в округу №122), Степана Курпіля (виграв вибори у 124-му округу) та Ірини Сех (переможниця у 119 в/о). Також в повідомленні зазначено: «У студію для безпосереднього спілкування у прямому ефірі не побоялися прийти новообрані депутати ВР Котеляк та Курпіль». З цього повідомлення читач робить висновок, що ті, хто не взяв участь в програмі, – «побоялися» прийти на ефір, зокрема Ірина Сех.

Вважаємо за необхідне повідомити, що Ірина Сех не брала участь в програмі, оскільки хворіє. Про це вона повідомила працівниці телеканалу, яка зателефонувала до неї, щоб запросити на програму.

Попри це, автори програми не відмовилися від обговорення в ефірі «особливостей виборчої кампанії та перспектив діяльності у парламенті» депутата Ірини Сех. Більше того, наступного дня з’явилося повідомлення про те, хто побоявся і хто не побоявся прийти на програму.

«Я прошу авторів програми «Люстрація» спростувати неправдиву інформацію стосовно мене та вибачитися», – зазначила Ірина Сех.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *