ОСТАННІ НОВИНИ

700 людей на Львівщині та Полтавщині вийшли захищати свої робочі місця

|

420 співробітників Моршинського та Трускавецького заводів мінеральних вод (Львівська область) і 280 співробітників Миргородського заводу мінеральних вод (Полтавська область) вийшли на одночасний мітинг захищати свої робочі місця, які вже постраждали від свавілля податкової міліції та судів у Львівській та Полтавській областях. Про це повідомили у прес-службі Компанії IDS Group Ukraine.

Миргородський, Моршинський та Трускавецький заводи мінеральних вод входять до складу IDS Group Ukraine, яка є одним з найбільших платників податків України. У 2011 році компанія сплатила понад 211 млн грн податків. За перші 6 місяців 2012 року цей показник досяг вже 140 млн грн. Усі три підприємства є важливими для економіки своїх міст, вони забезпечують жителів регіону робочими місцями і підтримують його інфраструктуру. Дії податкової міліції Полтавської області в особі старшого слідчого Серякова, Київського районного суду м. Полтава в особі судді Кузіної, прокуратури Львівської області в особі прокурора Василенко та Сихівського районного суду в особі судді Борейко блокують діяльність підприємств, в результаті чого 700 сімей втратять засоби до існування, а держава – відрахування в національний та регіональний бюджети.

«Використовуючи легенду про те, що українські підприємства нібито є частиною активів Бориса Березовського, податкова міліція за підтримки Київського районного суду Полтави і Сихівського районного суду Львова проводить ряд неправомірних дій, які в цивілізованому світі називаються рейдерським захопленням. Адже є рішення Високого суду Лондона про те, що Борис Березовський не має ніякого відношення до активів IDS Borjomi International. Варто окремо відзначити, що в серпні цього року наше підприємство в Миргороді, як одне з ключових для регіону, відвідав Прем`єр-міністр України М.Азаров. І вже в жовтні ми мали ряд неправомірних перевірок з боку Податкової адміністрації, а сьогодні робота трьох заводів фактично заблокована», – зазначив Микола Кміть, консультант IDS Group.

Валерій Жовнір, директор Моршинського заводу мінеральних вод, працює на підприємстві 10 років наголосив, що новина про спробу рейдерського захоплення заводу підняла весь регіон. «Співробітники нашого заводу годують свої сім`ї і весь район. Робочі місця – найважливіше для мешканців Львівської області. Робота є тільки на заводах та в санаторіях – у нас і так безробіття. А завод платить великі податки: тільки за 10 місяців цього року перерахували понад 84 млн грн, які утримують весь регіон. Вимагаємо негайно закрити всі неправомірно порушені кримінальні справи проти наших заводів!», – зазначив В.Жовнір.

Валерій Сенько, Директор Миргородського заводу мінеральних вод: «Я працюю на заводі понад 15 років. За цей час вперше стикаюся з відвертим тиском податкової міліції та суду. Завод забезпечує роботою 280 осіб, від чиїх заробітків залежить благополуччя їхніх родин. На податки в розмірі понад 50 млн грн, які сплачено нашим заводом в Полтавській області за 10 місяці 2012 року, підтримується інфраструктура регіону. Вимагаємо негайно закрити всі неправомірно порушені кримінальні справи проти наших заводів! Фактично рішення Київського районного суду Полтави блокує роботу підприємства».

Компанія IDS Group Ukraine входить до складу міжнародної компанії IDS Borjomi International – це провідний національний виробник, експерт в питаннях якості природних мінеральних вод, завдяки продукції, яка видобувається в екологічно чистих регіонах України і є еталоном якості за найвищими міжнародними стандартами.

Сьогодні IDS Group Ukraine виробляє та пропонує споживачеві збалансований портфель популярних мінеральних вод («Миргородська», «Моршинська», «Трускавецька», «Старий Миргород», «Сорочинська», «Аляска», «Аква Няня»), а також є ексклюзивним імпортером легендарної мінеральної води Borjomi в Україні.

Миргородський завод мінеральних вод – провідний вітчизняний виробник з багаторічним досвідом роботи та бездоганною репутацією. Підприємство оснащене сучасним обладнанням, сертифікованим за міжнародними стандартами, тому є одним з передових у вітчизняній галузі, а його персонал вважається одним із найбільш кваліфікованих в Україні.

Моршинський завод мінеральних вод «Оскар» – це потужне інноваційне підприємство, оснащене високотехнологічним устаткуванням. Лідер виробництва у сегменті газованих і негазованих столових вод. На заводі встановлено сучасне високотехнологічне обладнання, сертифіковане за міжнародними стандартами, зокрема – три лінії, які дозволяють розливати близько 900 тис. л «Моршинської» за добу.

Фото: прес-служба Компанії IDS Group Ukraine

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *