ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині організували «День щастя»

|

11 листопада в одному із львівських ресторанів МакДональдз (пр. Шевченка, 7) відбулася традиційна акція «День щастя». Щорічно компанія МакДональдз в Україні та міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» запрошує підтримати цю акцію відомих українських спортсменів та представників шоу-бізнесу, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Цього недільного дня участь у «Дні щастя» разом з відомими львівськими співаками Наталею Карпою, Андрієм Залізком, Людмилою Ясінською, гумористичною групою студії «МАГАРИЧ», дитячим оркестровим колективом та іншими взяли й уславлені олімпійці Львівщини: срібний призер Олімпійських Ігор 2000 року в Сіднеї боксер Андрій Котельник, учасник Ігор 29 Оліміпади2008 року в Пекіні та Ігор 30 Олімпіади 2012 року в Лондоні важкоатлет Ігор Шимечко та його особистий тренер, Заслужений тренер України Ярослав Мартинюк, а також провідні гравці львівського баскетбольного клубу «Політехніка-Галичина».

Нагадаємо, що метою цьогорічної акції «День щастя» є залучення коштів для придбання реанімаційного обладнання для невідкладної допомоги дітям, що буде безкоштовно передано у 27 дитячих лікарень в 22 містах України, в т.ч. у львівську комунальну міську клінічну лікарню по вул.Пилипа Орлика, 4.

Довідка:

«День щастя» – міжнародна щорічна програма корпорації МакДональдз, що проводиться з 2002 року у понад 100 країнах світу. За роки проведення акції компанія МакДональдз в Україні спрямувала благодійну допомогу у розмірі понад 10 млн. грн. на придбання медичного обладнання для більше ніж 50 дитячих лікарень України за такими напрямками: кардіологічна, реанімаційна апаратура, дефібрилятори, обладнання для надання невідкладної допомоги та лікування органів дихання, неонатологічне обладнання для виходжування недоношених немовлят.

Цьогоріч акція триватиме з 1 до 30 листопада й для того, аби зробити свій внесок у добру справу допомоги дітям, необхідно придбати спеціальну акційну символіку (паперові «долоньки», брелочки, аудіо-диски з дитячими піснями).

Завдяки цій акції минулого року вдалося зібрати 2,8 млн. грн. та передати неонатологічне обладнання у 29 дитячих лікарень у 21 місті України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *