ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники заводів IDS Group проведуть пікет проти рейдерів

|

Працівники Моршинського, Трускавецького та Миргородського заводів мінеральних вод сьогодні вийдуть на мітинг для захисту своїх робочих місць, які постраждали від свавілля податкової міліції та судів у Львівській та Полтавській областях. Про це йдеться в повідомленні організаторів заходу.

Миргородський, Моршинський та Трускавецький заводи мінеральних вод входять до складу IDS Group Ukraine, яка є одним з найбільших платників податків України. У 2011 році компанія сплатила понад 211 млн грн податків. За перші 6 місяців 2012 року цей показник досяг вже 140 млн грн. Усі три підприємства є важливими для економіки своїх міст, вони забезпечують жителів регіону робочими місцями і підтримують його інфраструктуру.

«Дії податкової міліції Полтавської області в особі старшого слідчого Серякова, Київського районного суду м. Полтава в особі судді Кузіної, прокуратури Львівської області в особі прокурора Василенка та Сихівського районного суду в особі судді Борейко блокують діяльність підприємств, внаслідок чого 700 сімей втратять засоби до існування, а держава – відрахування в національний та регіональний бюджети» – зазначено у повідомленні.

Також у повідомленні наводять слова консультанта IDS Group Миколи Кметя проте, що силові структури «використовуючи легенду про те, що українські підприємства нібито є частиною активів Бориса Березовського, проводить ряд неправомірних дій, які в цивілізованому світі називаються рейдерським захопленням».

«Адже є рішення Високого суду Лондона про те, що Борис Березовський не має ніякого відношення до активів IDS Borjomi International. Варто окремо відзначити, що в серпні цього року наше підприємство в Миргороді, як одне з ключових для регіону, відвідав Прем`єр-міністр України М.Азаров. І вже в жовтні ми мали ряд неправомірних перевірок з боку Податкової адміністрації, а сьогодні робота трьох заводів фактично заблокована» – цитують в повідомленні слова Миколи Кметя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *