ОСТАННІ НОВИНИ

Всі райони Львова провели тендери на закупівлю піскосуміші

|

У Сихівському, Галицькому та Личаківському районах  відбулись тендери на закупівлю  піску та солі для посипання доріг  під час зими. Ще три райони міста  провели тендер раніше і вже отримали частину піскосуміші, яка готова до використання, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, у Галицькому районі куплять 280 тонн солі та 700 кубометрів піску. На це витратять 250 тис грн. Як розповіли  у відділ комунального господарства, бішофіт, який закуповували минулого року для центральної частини міста, купувати не будуть, – 1 тонна коштує 6 тис грн.

Сихівська районна  адміністрація провела тендер у  понеділок та 9 листопада підпише  угоду з переможцем. На закупівлю  піскосуміші для Сихова виділили 410 тис грн., зі ці кошти придбають  близько 1,7 тис метрів кубічних суміші.

На піскосуміш у Личаківській райадміністрації виділили близько 200 тис грн. В результаті тендеру планують закуплять 670 кубометрів піскосуміші. 

Раніше провели  тендер та визначили переможця у  Шевченківському районі. На закупівлю піскосуміші за увесь 2012 рік витратили близько 870 тис грн. «Для цього сезону нам уже завезли 300 тонн, а загалом на весь закупили 2,5 тис тонн піскосуміші», – повідомляють у відділі комунального господарства.

У Залізничній районній адміністрації уже відбувся тендер, в результаті якого закупили 2300 тонн піскосуміші приблизно на 400 тис грн. Також з минулого року залишилось 190 тонн піску. В комунальників Франківського району уже є 500 тонн піскосуміші. Закупили сіль для змішування. На піскосуміш у цьому районі виділили 276 тис грн.

Взимку на вулицях  Львова працюватиме 130 одиниць снігозбиральної техніки. З них комунальних ШРП – 107, а 23 машини в Сихівському районі надає приватне підприємство. До виконання робіт з прибирання вулично-дорожньої мережі міста використовуватимуть 85 одиниць прибиральної техніки, а також 45 одиниць для навантаження, вивезення снігу та погрузки піскосуміші.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *