ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Росією нарешті з’явився перший стовп

|

На Чернігівсько-Брянській ділянці у рамках польового етапу робіт з демаркації українсько-російського державного кордону 7 листопада 2012 р. відкрито перший прикордонний знак, повідомляє прес-служба МЗС України.

Відкриття прикордонного знаку відбулося за участю першого заступника міністра закордонних справ України Руслана Демченка та статс-секретаря – заступника міністра закордонних справ Російської Федерації Григорія Карасіна.

Встановлення прикордонного знаку здійснюється відповідно до домовленостей, досягнутих між Президентом України Віктором Януковичем та Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним за підсумками п`ятого засідання українсько-російської міждержавної комісії, що відбулося 12 липня 2012 р. у м. Ялта.

Здійснювані демаркаційні роботи реалізують принципи, визначені базовим договором про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною та РФ від 30 травня 1997 р., стосовно визнання суверенітету, державних кордонів та територіальної цілісності двох держав, відсутності територіальних претензій один до одного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *