ОСТАННІ НОВИНИ

ЦВК не прийняла документів від округу Губського, твердить Парубій

|

Центральна виборча комісія не прийняла документи від канівського виборчого округу № 197, які намагалися здати голова комісії Максим Онищенко та кандидат у депутати Богдан Губський. Про це повідомив народний депутат Андрій Парубій, передає «Gazeta.ua».

«Член комісії Жанна Усенко-Чорна знайшла в цих документах безліч невідповідностей і направила їх на доопрацювання», – зазначив Парубій.

Тепер, за його словами, «Губський і Онищенко повинні повернутися до Канева, тому що в законі чітко написано, що будь-які уточнення повинні відбуватися виключно на території окружної виборчої комісії».

«Люди вже шикуються біля окружкому і готуються влаштувати фальсифікаторам гідну зустріч. Однак я дуже сумніваюся, що ці шахраї зважаться повернутися до місця злочину. Швидше за все, намагатимуться знову фальсифікувати документи десь у Києві», – додав депутат.

Нагадаємо, за даними ЦВК станом на 8:57 5 листопада, за підрахунком 100% протоколів, перемогу на скандальному окрузі отримав самовисуванець Богдан Губський, який набрав 35,65% голосів.

Пізніше віце-спікер Верховної Ради, один з лідерів «Батьківщини» Микола Томенко звернувся до СБУ, ГПУ і ЦВКщодо фальсифікації результатів виборів на 197 окрузі.

Разом з тим місцеві жителі в Каневі заявили про готовність почати активні форми протесту проти фальсифікації результатів виборів і мають намір перекрити трасу на Київ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *