ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» розгромили «Кривбас» 6:0

|

Окрилені кубковою перемогою над «Металістом», футболісти львівських «Карпат», у феєричному стилі розгромили сьогодні на стадіоні «Україна» криворізький «Кривбас» з рахунком 6:0. Це історична перемога львівського клуба, адже до цього найбільшим рахунком зелено-білих було 5:0 над одеським “Чорноморцем” 1999 року.

Всі питання стосовно переможця «Карпати» зняли уже в першому таймі, забивши чотири «сухих» м’ячі у ворота суперника.

Початок розгрому поклав грузинський легіонер Леван Кенія на 6-й хвилині. Гладкий поборовся за м’яч на куті карного, скинув п’ятою на Лукаса, від якого м’яч потрапив до Кенія. Грузин змістився ближче до воріт і з лінії воротарського сильно пробив в ближній кут – 1:0.

«Карпати» продовжують атакувати. На 11-й хвилині все той же Кенія після прострілу Ксьонза влучає в поперечку. Але другого гола довелося чекати недовго.

На 23-й після сильного удару Худоб’яка, відбитого Ревою, найрозторопнішим виявився Штіліч, який підхопив м’яч, обіграв воротаря гостей і навісив точно на голову Гладкому, якому залишилося потрапити у порожні ворота – 2:0.

«Карпати» не заспокоюються і ще через 6 хвилини, на 29-й, потроюють перевагу. Це Лукас після пасу з глибини поля прокинув собі м’яча на хід, увійшов в карний і точно пробив в кут воріт. Рева намагався дістати м’яч, але безрезультатно – 3:0.

Ще через три хвилин Гладкий, обігравшись зі Штілічем, б’є в стійку воріт. Це було не останнє попадання львів’ян в штангу у цьому таймі. На 40-й хвилині після пасу Кенія в стійку потрапляє вже Ощипко. Але цього разу першим на підбиранні опинився Штіліч і спокійно пробив у кут воріт – 4:0.

Проте і цього футболістам «Карпат» виявилося мало, і у другому таймі вони продовжили тиск на ворота суперника. У криворіжців починають здавати нерви. Уже через три хвилини після поновлення гри Льопа стрибає у ноги Даушвілі і отримує заслужену червону картку.

Розплата не змусила чекати довго. На 56-й хвилині після подачі кутового Лукас з льоту б’є у девятку з-за меж карного майданчика – 5:0.

Після цього «Карпати» спокійно вели матч до завершення. Нечисленні атаки гостей особливої загрози не несли. А «Карпати» наостанок довели рахунок до взагалі непристойного. На 89-й хвилині Лукас оформив хет-трик, добивши м’яч у ворота головою, після того як Рева відбив удар Ощипка – 6:0.

Фото: Інформаційний центр ФК “Карпати” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *