ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові покажуть масштабні авіа- та автомоделі військової техніки

|

Завтра у Львові починається виставка-конкурс масштабних авіа- та автомоделей «Lviv Scale Models Fest». Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Відтак «Lviv Scale Models Fest»  представить понад 300 моделей та відкриє деякі технології виконання  робіт. Для відвідувачів та учасників  проводитимуть майстер-класи.

У перший фестивальний день о 13:00 год черкаський моделіст Сергій Алехно проведе перший майстер-клас. Відбуватиметься інтерактивна презентація – усі дії майстра глядачам також транслюватимуть на екрані.

«Сергій Алехно – спортсмен, бодібілдер. Уявляєте, наскільки цікаво спостерігати, як людина із надзвичайно розвиненою спортивною статурою робить таку делікатну роботу», – зазначає Ігор Майор, співорганізатор «Lviv Scale Models Fest».

У неділю, 4 листопада, майстер-клас зі стендового моделювання проведе професіонал з Одеси Руслан Слюсаренко.

На «Lviv Scale Models Fest» можна буде не лише побачити оригінальні авіа-, автомоделі військової та космічної техніки у масштабних мініатюрах, спробувати себе у якості моделіста, а зустрітися із автором книги «Крила над Галичиною» Ярославом Янчаком.

Нагадаємо, виставка-конкурс  «Lviv Scale Models Fest» працюватиме протягом двох днів, у суботу та неділю, з 10:00 до 19:00.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *