ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиціонери ідуть у відрив в “гарячих” округах Львівщини

|

Представники “Батьківщини” та “Свободи” починають випереджати конкурентів в чотирьох гарячих округах Львівщини. Це випливає з даних про підрахунок протоколів на сайті ЦВК. 

Зокрема, в окрузі №125 висуванець ВО “Свобода” Андрій Тягнибок після опрацювання 29.05% протоколів випереджає основого конекурента Андрія Лопушанського. У Тягнибока-молодшого – 37.33% голосів, а в Лопушанського – 29.67%. 

Також у відрив пішла кандидатка від опозиції в окрузі №123 Лідія Котеляк. Після кількох годин протистояння, в якому її та Тараса Батенка розділяли буквально десятки голосів, зараз Л.Котеляк випереджає конкурента на понад 2 тисячі голосів. Вона набирає 29.07% , а Т.Батенко – 24.79%. Оброблено вже 73.12% протоколів. 

Також уперед виривається опозиціонер Василь Пазиняк в Яворівському окрузі №122. Щоправда, його перевага над Тарасом Козаком становить навіть не 150 голосів, однак для Пазиняка це приємна звістка, адже до того йому весь час доводилося наздоганяти опонента. 

В окрузі №117 у Львові кандидат від “Батьківщини” Ігор Васюник випереджає самовисуванця Тараса Стецьківа на  понад 2 відсотки. Васюник після підрахунку 63.15% протоколів набрав 26.97% голосів, а Стецьків – 24.57%. 

У решті округів впевнену перемогу здобувають представники опозиційних сил за винятком округу №120, де перемагає самовисуванець Ярослав Дубневич.

 

  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *