ОСТАННІ НОВИНИ

Костюк погрожує судом політикам за абсурдні звинувачення

|

Львівська облдержадміністрація, голова адміністрації мають дотичність до виборів лише в контексті забезпечення їх чесності і прозорості та дотримання законодавства. Як інформує прес-служба Львівської ОДА, на цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Михайло Костюк.  

«Ми неодноразово про це заявляли, тому звинувачення, тим більше такі абсурдні, як прозвучали від окремих політиків щодо демонтажу біл-бордів у Бориславі, не мають жодного ґрунту. Якщо вони не припиняться, то ми подаватимемо до суду на тих, хто їх озвучує. Це  лише спосіб привернути до себе увагу. Політики систематично поливають одне одного брудом, не маючи жодних моральних  меж. Вкотре  наголошуємо – ми жодним чином  не втручаємося у виборчий процес і маємо на меті лише забезпечення прав і свобод громадян. Проведення чесних  демократичних і прозорих виборів – наше основне завдання” – цитує прес-служба слова голови ЛОДА,.

За його словами, завданням Львівської ОДА у передвиборчий  період є забезпечення належного стану виборчих дільниць – йдеться виключно про матеріально-технічне забезпечення і це чітко виписано у статті 51 Закону України «Про вибори народних депутатів України»», – підсумував Михайло Костюк.

Прес-служба нагадує, що за результатами моніторингового дослідження громадської мережі ОПОРА щодо діяльності голів ОДА і їх адміністрацій на предмет порушень передвиборної агітації, жодних порушень з боку голови Львівської ОДА Михайла Костюка зафіксовано не було. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *