ОСТАННІ НОВИНИ

На кандидатів від Об`єднаної опозиції масово викидають чорний піар – заява

|

Кандидати від Об`єднаної опозиції потерпають від масового розповсюдження чорного піару. Про це йдеться у заяві Львівського регіонального штабу Об`єднаної опозиції “Батьківщина”.

“Сьогодні виборча кампанія вступає у найскладнішу свою фазу, коли більшість людей, які  незаангажовані політикою визначатимуться  із своєю підтримкою партії та кандидата. Як стверджують політтехнологи це “найсприятливіший” час для так званого «чорного»  піару. Однією із найпоширеніших технологій є маніпуляції з нашою агітаційною продукцією, зокрема, підробка або ж псування, а також розповсюдження анонімних неправдивих листівок та інших матеріалів, підкуп виборців від імені наших кандидатів тощо. Не нехтують наші опоненти і розміщенням антиагітаційних, компромативних і просто брехливих статей, аудіо та відео сюжетів в обласних та особливо районних ЗМІ під маркою авторських матеріалів” – зазначено у заяві.

Представники “Батьківщини” пишуть, що такі методи уже задіяні у всіх округах  Львівщини, де висунуті узгоджені кандидати від Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода».

Водночас у заяві підкреслено, що вплив  брудних технологій Об’єднана опозиція відчуває на собі з першого ж дня  виборів. “І це є найпереконливішим  аргументом того, що саме Об’єднана  опозиція та її кандидати в округах  є найсерйознішою загрозою для влади. Під таким системним прицілом критики влади не є жодна політична сила – учасник виборчого процесу” – наголошується в заяві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *