ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться концерт для збору коштів на боротьбу з поліомієлітом

|

У Львові в Будинку камерної та Органної музики відбудеться благодійний концерт львівського композитора Богдана Котюка «END POLIO NOW». Мета концерту збір коштів на боротьбу з поліомієлітом. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«У жовтні 2012 року у  Львові вперше відбудеться Семінар  «Фундація Ротарі», на який окрім  представників Ротарі-Клубів України приїдуть найактивніші ротарійці з Польщі та Білорусі. Однією з основних тем Львівського Семінару стане боротьба ротарійців за остаточне викорінення страшної недуги – поліомієліту.

Авторський концерт  Богдана Котюка передуватиме проведенню Семінару у Львові. Тому, цілком логічним є девіз цієї мистецької події, на яку запрошуються не лише всі члени шести Львівських Ротарі-Клубів, але й львів’яни та гості нашого міста, яким не є байдужою доля людського здоров’я. Концерт «END POLIO NOW» хоч і є цілком безкоштовною зустріччю з музикою, але переслідує благородну ціль поповнення Фундації Ротарі благочинними внесками» – розповідають організатори.

Додамо, благодійний концерт відбудеться 12 жовтня о 16:30 год .

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *