ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни скаржаться, що автобус №11 взагалі не курсує

|

До управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради протягом останніх двох днів надходять численні скарги мешканців на відсутність належної кількості транспортних засобів на автобусних маршрутах №11 та №35. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, щодо маршруту №11 – про повну відсутність автобусів на лінії, на маршруті №35 зафіксована робота на лінії 2-3 автобусів. Відтак, управління транспорту та зв’язку попередило перевізника про можливе розірвання договору.

«Відповідно до договору, укладеного між департаментом житлового господарства та інфраструктури та ТзОВ «Міра і К», перевізник зобов’язаний виконувати перевезення пасажирів транспортними засобами на маршруті за затвердженим розкладом руху з регулярністю не нижче 95% запланованих рейсів та запобігати невиконанню на маршруті відповідно до затвердженого графіка підряд двох планових рейсів.

Тому ми вимагаємо негайно забезпечити випуск транспортних засобів на зазначені маршрути у відповідності до договору №292 А/Т. В іншому випадку будемо змушені ініціювати розірвання договору», – розповів начальник управління транспорту та зв’язку Микола Жук.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *