ОСТАННІ НОВИНИ

ФФУ не поспішає з новим тренером збірної

|

Федерація футболу України не підтвердила інформацію про те, що наступним наставником збірної стане Олександр Заваров. «Прес-служба Федерації футболу України заявляє, що керівництвом ФФУ жодних рішень з цього приводу не приймалося, і питання про призначення нового головного тренера навіть не розглядалося», – йдеться в заяві на сайті Федерації.

Нагадаємо, що футболісти збірної України в понеділок, 8 жовтня, на базі в Кончі-Заспі, розпочали підготовку до відбірних матчів ЧС-2014 з Молдовою (Кишинів, 12 жовтня) і Чорногорією (Київ, 16 жовтня).

У суботу стало відомо, що, у зв´язку з госпіталізацією Олега Блохіна  в.о. головного тренера збірної України призначено його помічника Андрія Баля.

Як повідомлялося, Олег Блохін залишить збірну України після матчу з Чорногорією у зв´язку з призначенням на посаду головного тренера київського «Динамо». Основними претендентами на посаду  рульового української національної команди ЗМІ називають українського фахівця Олександра Заварова та італійця Марчелло Ліппі.

 

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *