ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» програли «Зорі» 1:2

|

Львівські «Карпати» у матчі 11 туру чемпіонату України з футболу поступилися в Луганську місцевій «Зорі» з рахунком 1:2. Про це повідомляє офіційний сайт ФК «Карпати».

Усе найцікавіше сталося в другому таймі. На 52-й хвилині львівський клуб уже традиційно опинився у меншості – це Ідахор в карному майданчику перекинув Богатінова. І тому нічого не лишилося як зачепити форварда. Вилучення і пенальті.

Галюза  несильно пробив у лівий кут, Мисак, що замінив Богатінова, вгадав напрямок польоту м’яча, але той пройшов біля самісінької стійки. На 56-й хвилині «Зоря» повела 1:0.

Відповідь «Карпат» не забарилась. Ощипко отримав пас з глибини поля, і з лінії карного із захисником на спині проштовхав м’яч в кут повз Постранського. 59 хвилина – 1:1.

Але менш ніж за 10 хвилин, на 68-й, «Карпати» знову пропускають. Даніло підключає Галюзу, той прострілює вздовж воріт, Ідахор не встигає до м’яча але Худзік самотній на лівій стійці спокійно підставляє ногу…

Через десять хвилин «Карпати» забивають гол – Лукас, вирвавшись на ворота суперника і пробиває Постранського після пасу Даушвілі, але суддя фіксує дуже сумнівний офсайд. Рахунок так ізалишається 2:1 на користь «Зорі».

«Карпати» з 9 очками продовжують посідати 14 позицію в турнірній таблиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *