ОСТАННІ НОВИНИ

Костюк зустрівся з головними редакторами львівських ЗМІ

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк провів зустріч із головними редакторами львівських медіа, очолювані якими ЗМІ стали учасниками акції протесту проти ухвалення законопроекту про наклеп. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, на розмову до Михайла Костюка прийшли головний редактор “Високого Замку” Наталія Балюк, головний редактор “Львівської пошти” Ірина Цицак, головний редактор газети “Ратуша” Микола Савєльєв, головний редактор газети “ЗІК” Тарас Смакула, головний редактор “Львівської газети” Ігор Гулик, випусковий редактор телеканалуНТАВолодимир Галечик, головний редактор “Нового погляду” Андрій Горуна, заступник генерального директора ОДТРК Людмила Майор та заступник головного редактора каналу “24” Ірина Ващишин. Редактори львівських медіа передали Михайлові Костюку звернення до Президента України Віктора Януковича щодо неприпустимості ухвалення закону про наклеп.

“Введення обмежень – коли преса беззуба – це неефективно. Неможна журналістам встановлювати обмеження, це не творчий підхід, бо незалежність ЗМІ – це на 100% важливо. У цій справі я є вашим партнером і зі свого боку обіцяю, що прикладу максимум зусиль для того, щоб слова журналістів були почуті. Сьогодні ми спільно створили здоровий дискусійний майданчик. Гарантую вам продовження вільного і спокійного діалогу та постараюсь донести вашу тривогу до перших осіб держави”, – резюмував Михайло Костюк.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *