ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський дитячий хор заспівають у Гошеві

|

У  неділю відбудеться проща  Зразкового дитячо-юнацького хору «Радуниця» до Гошівського монастиря. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Мандрівки до святих та відпустових місць мають велике значення у релігійному вихованні дітей. Хор «Радуниця» неодноразово відвідував центри духовності України: Крехівський монастир братів-василиян, Марійський духовний центр Зарваницької Матері Божої, Унівський монастир студійського уставу. Також колектив брав участь у прощі до с. Страдч. Відвідавши ці центри духовності, діти здобували досвід духовного росту, вшановуючи Ісуса та Його Матір Пречисту Діву Марію молитвою і співом.

Хор «Радуниця» вивчив Божественну літургію і співає її в церкві св.Оріоне та інших храмах. Спільна участь у літургії об’єднує дітей. Через співану молитву особливо гостро відчувається присутність Бога, Його близькість до нас. Сподіваємось, що спільна Служба Божа в Гошеві буде ще одною сходинкою в нашому духовному зростанні», – каже педагог – організатор УДЮМК Шевченківського району  Наталія Манько.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *