ОСТАННІ НОВИНИ

Невідомі напали на агітаторів Богдана Дубневича

|

У Львові невідомі напали на агітаторів кандидата у народні депутати України по ВО №118 Богдана Дубневича і відібрали у них агітаційні матеріали. Про це повідомила прес-служба Богдана Дубневича.

Інцидент трапився 27 вересня близько 8-ї години вечора у Личаківському районі. До агітаторів підійшли троє кремезних молодиків у спортивній формі і силою відібрали в них агітматеріали. Відтак невідомі у грубій формі наказали волонтерам припинити агітацію.

“Я вперше вийшов попрацювати волонтером у передвиборчій кампанії кандидата у депутати. Наше завдання полягало в тому, щоб ходити від дверей до дверей, роздавати людям агітматеріали і запитувати їхню думку. Ми з товаришами стали під одним під`їздом і стали налаштовувати себе, як правильно почати роботу. Тут до нас підійшли троє незнайомих хлопців, одягнутих у спортивну форму, і грубо наказали перестати агітувати. Вони, напевно, побачили, що в нас на планшеті було написано “І словом, і ділом”, лозунг Богдана Васильовича Дубневича. Потім вони силою забрали в нас агітки і пішли собі геть”, — розповів один із постраждалих агітаторів Володимир (розголошувати своє прізвище він відмовився з міркувань безпеки).

За словами Тараса Ривлюка, адвоката юридичної компанії, дії, вчинені невідомими особами, підпадають під ознаки злочину, передбаченого ч. 2 ст. 206 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб). Санкція за такий злочин передбачає обмеження волі на строк до 4 років або позбавлення волі на строк до 5 років.

Щодо нападу уже подано заяву у Личаківський райвідділ міліції.

Нагадаємо, Богдан Дубневич балотується у народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 118, який об`єднує Личаківський і Шевченківський райони м. Львова та Пустомитівщину. Іншим основним кандидатом в нардепи по цьому округу є “свободівець” Юрій Михальчишин.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *