ОСТАННІ НОВИНИ

У Новому Роздолі хочуть збудувати «золотий» завод

|

21 вересня у місті Новий Розділ відбулась презентація проекту “Гірничо-видобувний комплекс з видобування та збагачення золотовмісної руди”, який представило ТзОВ “Сауляк”. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

У презентації проекту також виступили начальник головного управління економіки та промислової політики Денис Шмигаль, заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак, Новороздільський міський голова Володимир  Туз, генеральний директор та спеціалісти ТзДВ “Гірхімпром” (генпроектна організація), депутати обласної та Новороздільської міської ради.
Цей проект передбачає будівництво на території роздільської «Сірки» комплексу збагаченню золотовмісної руди, що буде видобуватися у с. Діловець Рахівського району Закарпатської області гравітаційно-флотаційним методом, який передбачає безвідходні технології з подальшим використанням піску та глини для виробництва будівельних матеріалів.
Підприємство має всі необхідні дозволи та більшість погоджень щодо будівництва збагачувальної фабрики.
Золотовмісні руди родовища “Сауляк” не містять у своєму складі шкідливих компонентів, рівень радіоактивності в межах фонового, про що свідчить висновок Харківського “НДІ екологічних проблем”. Робота збагачувального комплексу буде проводитись при повному замкненому водообороті без скиду у стічні води. 
Будівництво збагачувальної фабрики дасть можливість створити 300 робочих місць з високим рівнем оплати праці і відповідними умовами соціального захисту працівників. Орієнтовна вартість інвестиційного проекту 180 млн.грн. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *