ОСТАННІ НОВИНИ

На агітаторів Партії регіонів у Львові напали зі сльозогінним газом

|

24 вересня під вечір неподалік Стрийського ринку у Львові невідомі скоїли напад на активістів, які працювали в агітаційному наметі, розміщеному Галицьким районним виборчим штабом Партії регіонів. Про це інформує прес-служба ЛОО Партії регіонів.

За даними прес-служби, приблизно опів на шосту вечора до намету, де працювали три чоловіки, підбігли невідомі особи із закритими обличчями, заблокували агітаторів у наметі та одночасно почали розпилювати на них сльозогінний газ. Після того, як одному активістові вдалося вирватися з намету, нападники розбіглися. Внаслідок нападу було розтрощено обладнання агітаційного намету.

Постраждалі викликали працівників внутрішніх справ. На місце події прибули опергрупи Личаківського та Галицького райвідділів, а також керівництво Львівського міського управління внутрішніх справ. Було опитано очевидців, здійснено огляд місця події.

З приводу нападу постраждалі надали письмові показання та написали заяви про злочин. Також призначено судово-медичну експертизу на предмет отримання тілесних ушкоджень.

«Подібні факти протиправних  «передвиборчих технологій» з боку опонентів Партії регіонів викликають неабияке занепокоєння, адже мова йде вже не про агітаційні листівки і навіть не про застосування «чорного піару» – мова йде про злочини проти життя та здоров’я особи» – зазначено у повідомленні.

Фото: прес-служба ЛОО партії регіонів 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *