ОСТАННІ НОВИНИ

Ціну на проїзд в електротранспорті визначить суд

|

 У Львові діє тариф в електротранспорті у розмірі 1,5 гривень.  Відповідну ухвалу, якою Рада подолала вето міського голови, ще не підписано. А ухвала, якою пропонується скасування тарифу у розмірі 1,5 гривні, оскаржується в суді. Про це розповів міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Сьогодні є тариф – 1,50 грн. Це обґрунтований тариф і ми не дозволимо нікому дестабілізувати ситуацію в місті. Ця ухвала відповідним чином сьогодні оскаржується в суді. Сьогодні юридичне управління закінчує аналіз  усіх ухвал», – зазначив міський голова.

Нагадаємо, на сесії міської ради 20 вересня депутати ЛМР проголосували за подолання вето щодо ухвали «Про скасування рішення виконавчого комітету від 01.06.2012 № 375» (встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електротранспорті), попри зауваження міського голови Львова Андрія Садового та юридичного управління.

В ухвалі йдеться про скасування рішення виконавчого комітету від 1 червня 2012 року № 375 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електротранспорті». Відповідно до цього рішення плата за проїзд становила 1,5 грн. Відповідно до ухвали сесії, повинно бути відновлене рішення виконавчого комітету від 5 серпня 2011 року № 736, відповідно до якого тариф на перевезення становив 1,25 грн.

Щодо скасування рішення виконавчого комітету від 01.06.2012 № 375 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електротранспорті» юридичне управління ЛМР має ряд зауважень.

Нагадаємо, відповідно до рішення виконкому ЛМР, з 7 червня 2012 року проїзд у електротранспорті Львова складає 1,5 грн. Вартість пільгового проїзду – 0,75 грн. Тариф, який діяв до прийняття рішення виконкому 1 червня 2012 року (текст рішення тут) затверджували ще у серпні 2011 року.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *