ОСТАННІ НОВИНИ

Сьомим солістом «Піккардійської терції» стане Павло Табаков

|

З нагоди річниці створення легендарного львівського гурту «Піккардійська терція» у Львові та Києві відбудуться грандіозні концерти «20 років на сцені «Піккардійська терція» святкує з друзями». Відтак, під час святкувань Павло Табаков на кілька композицій стане новим, сьомим, солістом гурту. Про це інформує прес-секретар співака.

На ювілейних концертах «Терції» Табаков виходитиме на сцену двічі. Спершу співак виконає з «піккардійцями» хіт групи Queen It`s A Kind Of Magic, а опісля – «Пустельник», легендарну пісню з репертуару самого секстету. Під час виконання цієї пісні сольні партії дісталися «піккардійцеві» Андрію Капралю і  Павлові Табакову, а акомпануватимуть їм одразу два знамениті акапельні колективи – «Піккардійська терція» та «Орфей». Так на сцені одночасно звучатиме оксамитове багатоголосся 15 чоловіків.

«Для мене надзвичайно почесно бути другом цього легендарного українського гурту. Тим паче, що на хітах «Терції» я, можна сказати, вчився. Пригадую, як у коридорах музично-педагогічного училища, а згодом у консерваторії ми наспівували їхні «Пустельник», «Старенький трамвай», «Талісман», – розповів П. Табаков.

Відтак, концерти «20 років на сцені «Піккардійська терція» святкує з друзями» відбудуться 24 вересня у Львівській опері та 29 вересня – у столичному Національному палаці «Україна».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *