ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські ОДА та облрада обговорили фінансування мікропроектів місцевого розвитку

|

Сьогодні відбулася спільна нарада Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради стосовно фінансування мікропроектів місцевого  розвитку. Про це інформує прес-служба Львівської обласної державної адміністрації, посилаючись на коментар начальника головного управління економіки та промислової політики Дениса Шмигаля.

Зокрема, під час наради розглянуто питання щодо реалізації мікропроектів за рахунок співфінансування з обласного бюджету.
Учасники наради спільно прийняли рішення з наступного тижня провести робочі поїздки по районах –переможцях конкурсу  з метою навчання сільських, селищних та міських голів стосовно документального оформлення і безпосереднього виконання мікропроектів у цьому році.

Нагадаємо, Львівською обласною державною адміністрацією спільно з Львівською обласною радою в травні-серпні 2012 року було проведено два обласних конкурси мікропроектів:
    – Конкурс мікропроектів місцевого розвитку, в якому взяло участь
165 учасників, серед яких переможцями визнано 91 проект з загальною сумою фінансування з обласного бюджету – 4 млн. грн.;
   – Конкурс мікропроектів у сфері енергоощадності, на який було подано
63 мікропроекти і визнано переможцями – 41 проект. Переможці отримають з обласного бюджету 1,7млн. грн.
Загалом обласним бюджетом передбачено співвфінансування  132 проектів-переможців на суму 5,7 млн. гривень,  що в свою чергу дозволить залучити на об’єкти інфраструктури області понад 14 млн. грривень, оскільки основною умовою конкурсів є 5% внесок громади та місцевого бюджету в розмірі не менше, ніж 45% від суми проекту.

Реалізація даних проектів забезпечить реконструкцію, технічне переоснащення та впровадження енергоощадних заходів на 132 об’єктах галузі освіти, медичного обслуговування, культури, соціальної сфери та інших.

Зазначені проекти повинні бути завершеними та зданими в експлуатацію до кінця 2012 року, що є обов’язковою умовою отримання коштів субвенції обласного бюджету.
 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *