ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам нагадують правила поведінки зі скрапленим газом

|

У Львові розпочався «Місячник пропаганди безпечного і ощадливого використання природного та скрапленого газу в побуті». Про це інформує прес-служба ПАТ «Львівгаз».

Такий Місячник «Львівгаз» проводить щорічно перед опалювальним сезоном для того, щоб нагадати споживачам правила безпечного поводження з  газом у побуті.

Його метою є запобігання нещасних випадків під час користування газом в осінньо-зимовий період.

Усі заходи, які проводять працівники газового господарства, спрямовані на ознайомлення мешканців Львівщини із вимогами правил безпечного користування побутовими газовими приладами.

Під час проведення Місячника працівники товариства здійснюють посилений відомчий контроль за станом газових мереж і приладів, якістю їх технічного обслуговування.

Крім того, серед споживачів газу розповсюджують листівки-пам’ятки безпечного користування газовими приладами.

А також публікують статті і оголошення в пресі, проводять лекції у навчальних закладах, інструктажі населенню в технічних кабінетах і газових школах, проводять наради з власниками житлово-комунального фонду.

Окрім того, за останні роки вже стало традицією розказувати правила газової безпеки школярам у навчальних закладах Львова та області.

Триватиме «Місячник пропаганди безпечного і ощадливого використання природного та скрапленого газу в побуті»з 15 вересня до 15 жовтня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *