ОСТАННІ НОВИНИ

«Батьківщина» нагадує виборцям про те, хто справжні опозиціонери

|

 Виборчий штаб Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» у Львівській області оприлюднив звернення до жителів Львівщини, в якому йдеться про те, що політтехнологи правлячого режиму намагаються дискредитувати опозицію та дезорієнтувати виборця.

Подаємо текст звернення повністю.

«Звернення виборчого штабу Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина».

Ситуація, яка сьогодні складається з політичними виборами в області, змушує нас звернутися до жителів Львівщини.

Розуміючи абсолютне несприйняття мешканцями області Партії регіонів та її кандидатів, влада розгорнула широкомасштабну кампанію використання адміністративного ресурсу та системну підготовку до фальшування виборів. Представники опозиційних сил, фактично, не представлені у виборчих комісіях, їм чиняться перешкоди у веденні виборчої кампанії, адміністративний та інформаційний ресурс працює проти них.

Але побоюючись, що й цих заходів виявиться недостатньо, політтехнологи правлячого режиму намагаються боротися з опозицією ще й через «клонування» значної кількості псевдоопозиційних політичних сил та кандидатів.

Використовуючи опозиційну риторику (а часто й символіку), вони мають на меті дискредитувати Об’єднану опозицію, створити ефект взаємного поборювання, посіяти сумніви щодо її опозиційності до правлячого режиму та зрештою дезорієнтувати виборця. У хід запускається все, що може дати необхідний результат!

Цієї неділі перед пам’ятником Іванові Франку у Львові відбувся мітинг під красномовним гаслом «РАЗОМ супроти орди!», організатором якого виступили колишні народні депутати України, яким відмовлено у підтримці з боку Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» на цих виборах.

Прикриваючись іменами відомих громадських діячів та політиків, вони перетворили згаданий мітинг у публічне шельмування не влади, а опозиції, та фактично заявили про відкриття «другого фронту» боротьби з нею.

Не монополізуючи право критики та боротьби з існуючою владою, приймаючи до своїх лав усіх, хто має намір спинити сповзання України у болото дрімучого авторитаризму та беззаконня, одночасно наголошуємо, що на нинішньому етапі це можна зробити лише через перемогу на парламентських виборах! Тому сьогодні хто проти існуючого режиму – об’єднується й підтримує Об’єднану опозицію, а хто розпалює пристрасті та сіє чвари – підіграє Януковичу та його команді!

Хто ж сумнівається в слушності наших підозр, нехай дасть для себе відповідь на запитання, чому засновники так званого Всеукраїнського комітету захисту української мови розпочали свою діяльність не в російськомовних Одесі чи Донбасі, а саме тут, на Галичині? Чому їхня діяльність розпочинається саме зараз?

Про щирість намірів організаторів мітингу «боротися з ордою» кожний може скласти собі уявлення, ознайомившись із результатами голосування щодо закону про регіональні мови й особисто переконатися в тому, що екс-депутати Т. Стецьків та О. Доній, які сьогодні є в перших лавах борців за його відміну, не знайшли можливості та часу бути присутніми при його прийнятті!

Отож, будьмо пильними! Єднаймося навколо Об’єднаної опозиції!

Разом ми їх здолаємо! Разом ми переможемо!», – йдеться у зверненні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *