ОСТАННІ НОВИНИ

«Батьківщина» судиться за тимчасові виборчі дільниці на курортах

|

Львівський окружний адміністративний суд переніс на завтра, 16 вересня, розгляд позову кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №121 Романа Ілика щодо оскарження рішення окружної виборчої комісії у цьому окрузі про створення тимчасових виборчих дільниць на базі санаторно-відпочинкових закладів смт. Східниці та с.Модричі. Про це інформує прес-служба регіонального штабу  Об’єднаної опозиції у Львівській області.

Загалом влада планувала створити додатково 7 спецдільниць у цих курортах.

На думку Романа Ілика, влада цілеспрямовано працює над тим, аби зробити все можливе для фальшування народного волевиявлення на Дрогобиччині. “Зокрема, нам вдалось визнати антизаконною ініціативу Партії регіонів створити 72 спецдільниці у Трускавці, ми переконані, що суд прийме законне рішення і завтра», – сказав перший заступник керівника Львівського регіонального виборчого штабу об’єднаної опозиції «Батьківщина» Роман Ілик.           

Як відомо, 11 вересня, Львівського окружний адміністративний суд задовольнив позов Львівського регіонального штабу ВО «Батьківщина» і визнав незаконним позов Партії регіонів щодо утворення 72 спеціальних виборчих дільниць у місті-курорті Трускавець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *