ОСТАННІ НОВИНИ

51-річна валютниця побила правоохоронців

|

У Львові працівники міліції затримали 51-річну жительку Львівщини, яка займалась нелегальними валютними операціями. Однак, правопорушниця почала відбиватись від правоохоронців. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.
Працівники міліції Львівської області на території львівського ринку «Привокзальний» провели оперативно-профілактичні заходи з припинення випадків незаконного обміну валют.
Під час цих заходів правоохоронці зафіксували незаконні валютні операції, які здійснила 51-річна мешканка Львівської області.
Під час затримання зазначена особа разом з іншими громадянами чинила опір працівникам міліції, завдавши правоохоронцям тілесних ушкоджень. Відтак, порушницю одягнули в наручники.

Після того, як порушниця повідомила, що їй стало погано, жінці викликали швидку медичну допомогу та доставили її до медустанови.
З цього приводу проведено відповідне службове розслідування, матеріали якого скеровано у прокуратуру.
Нагадаємо, що за порушення правил про валютні операції Адмінкодексом України передбачена адміністративна відповідальність, що тягне за собою попередження або накладення штрафу від 30 до 44 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією валютних цінностей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *