ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні затримали тютюнової контрабанди на 15 мільйонів

|

Протягом січня – серпня українські митники вилучили майже 58 млн. шт. контрабандних цигарок на суму близько 15 млн. грн. Загалом було виявлено 2,3 тис. випадків незаконного переміщення тютюнових виробів. Про це повідомляє прес-служба Державної митної служби України.

У більшості випадків правопорушень Україна є країною відправлення або призначення, а не походження незаконно переміщуваних тютюнових виробів.

Найбільшу кількість спроб незаконного переміщення цигарок при ввезенні в Україну митники виявили на молдовському, російському та білоруському кордонах. До прикладу, на молдовському кордоні було виявлено 589 випадків: вилучено майже 4,3 млн. шт. цигарок на суму понад 1,3 млн. грн. На російському виявлено 177 випадків: вилучено майже 1,4 млн. шт. цигарок на суму понад 366 тис. грн. На білоруському виявлено 132 випадки: вилучено понад 11,85 млн. шт. цигарок на суму майже 3,2 млн. грн.

При вивезенні з України найбільшу кількість спроб незаконного переміщення цигарок виявлено на румунському, польському та угорському кордонах. Зокрема, на румунському виявлено 561 випадок: вилучено понад 5,8 млн. шт. цигарок на суму понад 1,85 млн. грн. На польському виявлено 513 випадків: вилучено майже понад 7,3 млн. шт. цигарок на суму понад 2,5 млн. грн. На угорському виявлено 79 випадків: вилучено понад 1,6 млн. шт. цигарок на суму майже 287 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *