ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра отець Ферреро прочитає лекцію чиновникам

|

Цими днями Львів вперше відвідає відомий автор, укладач популярних «Коротких історій для душі» отець-селезіанин Бруно Ферреро. Завтра у міській раді відбудеться лекція Бруно Ферраро, інформує прес-служба ЛМР.

Його 24 книги із коротенькими, але глибокими притчами, стали беззаперечними бестселерами завдяки актуальним темам і «одвічним» сюжетам.

Під час перебування у Львові отець Бруно Ферреро матиме відкриту зустріч із львів’янами, проведе духовну науку для працівників мерії на тему «Моральні аспекти людини, яка формує думку оточуючих», а також презентує львівським читачам дві нові книжки: «Ваші діти мають лише вас. Тільки виховання може змінити світ» видавництва «Дон Боско» та «365 коротких історій для душі» видавництва «Свічадо».

Отець-салезіянин Бруно Ферреро відвідує Львів на запрошення отців Салезіян та салезіянського видавництва «Дон Боско».

Довідка

Отець Бруно Ферреро народився в Італії 1946 року. У юному віці вступив до Салезіянського Згромадження і в 17 років склав перші монаші обіти, у 1974 році став священиком. Вивчав філософію, теологію, психологію, декілька років викладав у школі. Подальша його діяльність була пов’язана з видавничою справою та журналістикою. Сьогодні він є головним редактором Салезіянського Вісника – офіційного журналу Салезіянської Родини, якій тільки в Італії виходить тиражем 350 000 примірників. Також о.Бруно Ферреро є автором педагогічних праць та книжок на теми сім’ї, виховання, а також історії для дітей та молоді.

Відомий завдяки підготовці серії книг під загальною назвою «Короткі історії для душі» («Квіти просто квітнуть», «Звуки арфи», «Політ сокола», «Життя — це все, що ми маємо», «Це знає тільки вітер», «Сорок казок у пустелі», «Часом досить промінчика», «Спів польового цвіркуна», «Таємниця червоних рибок», «Кола на воді», «Троянда також важлива»).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *