ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова арештувала валютні рахунки ТВі

|

Податкова служба виграла суд проти телеканалу ТВі та заарештувала їхні рахунки. Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написав генеральний директор телеканалу Микола Княжицький.

«Наші рахунки заарештовані. Податкова сьогодні «виграла» у нас «суд»», – написав він. Нагадаємо, податкова вимагає від телеканалу заплатити 9 млн. грн., які, за словами Княжицького, є величезною сумою для каналу.

«Незважаючи на те, що справу проти мене закрили, податкова продовжує з нами судитися. Якщо вони виграють суд, то ми будемо змушені заплатити 9 мільйонів гривень. Для нашого каналу це дуже великі гроші, це фактично банкрутство», – сказав Княжицький.

Як повідомляли «Коментарі», 3 липня податкова міліція Солом´янського району Києва порушила кримінальну справу проти гендиректора «ТВі» Миколи Княжицького за підозрою в ухиленні від сплати податків на суму 325 тисяч гривень. На телеканалі «ТВі» були вилучені документи, що стосуються фінансово-господарської діяльності підприємства.

Наприкінці липня телеканал «ТВі» був відключений кабельною мережею «Тріолан».

З 1 вересня оператор кабельного телебачення «Воля-кабель» виключила телеканал «ТВі» з базового пакету і перенесла його в «розширений», що доступний набагато меншій кількості глядачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *