ОСТАННІ НОВИНИ

Для Шемякіної підготували інші варіанти помешкання - Садовий

|

Для олімпійського чемпіона Олександрва Петріва також не одразу знайшли житло, яке б йому сподобалось. Тому для Яни Шемякіною будуть підбирати і інші варіанти, обіцяної за олімпійське золото, квартири. Про це розповів міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Помешкання – це дуже персоніфікована справа. Пригадую, коли ми вітали Олімпійського чемпіона Петріва, то з третього-четвертого разу ми знайшли варіант, який йому підійшов. Ми будемо показувати Яні різні варіанти, і той варіант, на якому ми спільно зійдемось, надамо. Громада не є настільки багата, має бути певний компроміс. Думаю, ми його досягнемо, Яна буде задоволена і місто виконає з честю ту обіцянку, яку ми завжди даємо – якщо народжується трійня і якщо до Львова привозять Олімпійське золото», – переконує Андрій Садовий.

Нагадаємо, запропонована міською радою квартира Яні Шемякіній не дуже сподобалась – маленький метраж, околиця міста, відсутність найпростішого ремонту, занедбаний стан самого будинку, потяг за вікном. Крім того, запропоновану квартиру міська рада вже три роки не може продати.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *