ОСТАННІ НОВИНИ

Маленьких львів’ян закликають відвідувати різноманітні гуртки

|

У Львові діє 6 районних установ дитячо-юнацьких та молодіжних клубів (УДЮМК) – позашкільних навчальних закладів, в яких діти після уроків можуть безкоштовно відвідувати різноманітні гуртки. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, гуртківці УДЮМКів беруть участь у міжнародних змаганнях, фестивалях та конкурсах. Педагоги для  дітей та підлітків організовують літні табори, турніри, змагання, різноманітні екскурсії та  подорожі, майстер-класи, виставки, бесіди та круглі столи, тематичні свята, співпрацюють з громадськими організаціями та церковними громадами.

«Метою нашої роботи є залучення дітей до регулярних занять фізичною культурою, спортом, розвитку творчих здібностей, налагодження товариських стосунків між юними львів’янами. Своєю діяльністю УДЮМКи прагнуть відобразити не лише напрямки роботи педагогів-організаторів, а й наголосити львів’янам, батькам, на тому, що їхні  діти потребують уваги. А наші установи, створені в місті покликані забрати дітей з вулиці і надати їм можливість активно проводити дозвілля», – каже начальник управління молоді, сім’ї та спорту Наталка Федорович.

Нагадаємо, набір на гуртки триває до 16 вересня.

Адреси районних установ дитячо-юнацьких та молодіжних клубів (УДЮМК) у Львові:

УДЮМК Залізничного району – вул. Виговського, 34, кім. 428, тел. 295- 82 -46.

УДЮМК Галицького району – вул.Ф.Ліста,2, тел. 244- 55- 29.

УДЮМК Франківського району – вул. Г.Чупринки,85, кім.424, тел. 237-23-82.

УДЮМК Личаківського району – вул.Левицького,67, кім.202, тел.

УДЮМК Сихівського району – вул.Зубрівська,9, кім.245, тел.

УДЮМК Шевченківського району – вул.Липинського,11, тел. 252-18 -28.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *