ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканців Львівщини просять пильнувати за дітьми на дорогах

|

У серпні-вересні цього року на дорогах Львівської області виник ряд резонансних подій, пов’язаних з дорожньо-транспортними пригодами, внаслідок яких травмувалось 9 дітей. Про це повідомляє Головне управління з питань НС ЛОДА.

Лише за два останні вихідні дні вересня  у Яворівському районі сталося дві ДТП за участі неповнолітніх, у яких отримали травми 5 дітей.

Загалом, за даними управління ДАІ ГУ МВС України у Львівській області, за 8 місяців цього року в області сталося 165 ДТП за участі дітей, як пасажирів автотранспорту та пішоходів. У цих аваріях загинуло 11 дітей та 175 дітей отримали тілесні ушкодження.

У зв’язку з цим, Головне управління звертається до мешканців області, та вкотре нагадує, що слід бути пильними та обережними, вивчати і неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.

Головного управління НС ЛОДА наполегливо радить усім батькам׃

– якомога більше уваги приділяти вихованню дітей, проводити профілактичні бесіди з ними, розповідати їм, наскільки є важливим вивчити Правила дорожнього руху та повсякденно дотримуватися їх на практиці;

– дбати не лише про засвоєння дітьми теоретичних знань з Правил дорожнього руху, але й власним прикладом демонструвати практичні навики поведінки у громадських місцях, на автодорогах та вулицях;

– контролювати та відслідковувати поведінку дітей у вільний час;

– звернути особливу увагу на недопустимість неконтрольованого перебування дітей у вечірній час поза межами власної домівки.

Шановні краяни! Подбайте про здоров’я своїх дітей, дотримуйтесь самі та навчайте дітей правилам безпеки дорожнього руху.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *