ОСТАННІ НОВИНИ

Ярмарок дитячого дозвілля у Львові відвідало понад 10 тис батьків та дітей

|

Понад 10000 львів’ян відвідало цьогорічний Ярмарок дитячого дозвілля. За попередніми результатами – 60% батьків після відвідання Ярмарку запишуть дітей в якийсь гурток, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Вже після першого дня Ярмарку нам телефонували учасники і розповідали, що до них на вечірні заняття приходять нові люди. За попередніми даними, 60% дітей, які відвідали Ярмарок – записалися на гуртки», – каже Ольга Каспришин, координатор Ярмарку дитячого дозвілля від Львівської міської ради.

«Ярмарок дитячого дозвілля» – це альтернатива годинним просиджуванням наших дітей у соціальних мережах та Інтернеті загалом. Впродовж трьох днів Ярмарку було представлено все корисне дозвілля для дітей віком від 3-х місяців і до 17 років. Якщо вам не вдалося побувати на Ярмарку, отримати довідник та побачити гуртки – можна зателефонувати на гарячу лінію Самопомочі 297-1000. Наш працівник підбере гурток для дитини за віком, вподобанням та місцем проживання», – каже Ольга Ткачів, координатор Ярмарку дитячого дозвілля від об’єднання «Самопоміч».

Довідник дитячого дозвілля, який розповсюджували на Ярмарку – можна завантажити на сайті samopomich.org, або отримати безкоштовну довідку телефоном.   

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *