ОСТАННІ НОВИНИ

У німця конфіскували 52 золоті зливки та оштрафували

|

Галицький суд Львова ухвалив рішення про конфіскацію в 52 золотих зливків, які громадянин Німеччини намагався вивезти з України. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За даними прес-служби, прокуратура взяла участь у розгляді Галицьким районним судом м. Львова адміністративної справи про порушення митних правил громадянином Німеччини.

Вказаний іноземець використовуючи засоби, що утруднюють виявлення товарів, намагався вивезти із України авто молем через митний пост «Рава-Руська» Львівської митниці 52 штуки золотих зливків загальною вагою понад 1 кг., а також золотий ланцюжок із кулоном, загальною вартістю понад 472 тисячі гривень.

Врахувавши активну позицію прокурора, 4 вересня  поточного року суд постановив рішення, яким визнав винним громадянина Німеччини у вчиненні правопорушення, передбаченого ст.483 МК України та наклав на нього стягнення у вигляді штрафу в розмірі 472 тисячі 386 гривень. Окрім того, вищевказані безпосередні предмети порушення митних правил конфісковано у власність держави.

Фото: ShutterStock 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *