ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві львівські «майдансери» обіцяють показати справжнє шоу

|

Сьогодні, 7 вересня,  о 22.15 годині   400 львівських «майдансерів» вирушають до Києва, аби вже завтра виступити на центральній  площі столиці – у танцювальному проекті «Майданс» . Уостанньому чвертьфіналі проекту “Майданс.2012”    Львів змагатиметься із танцюристами з Черкас, Кривого Рогу та Одеси.

Що саме презентуватимуть на київській сцені – «майдан сери»  тримають у таємниці. Але, як запевнив головний хореограф третього сезону «Майданс» від міста Львів Вадим Лященко, покажуть справжнє шоу. Цьому допоможе як сюжет номеру, так і нові сценічні костюми, пошиті спеціально для проекту. «Хороші костюми не лише створюють якіснішу картину номеру, а й покращують настрій самих учасників», – наголосила хореограф-помічник від міста Львів Мар’яна Свята.

За її словами, найпотужнішу піар-компанію, а відтак і підтримку  проект мав під час першого сезону. Далі довелося шукати сторонньої підтримки. « Участь керівництва Львова була у першому сезоні, коли «Майданс» був максимально розпіареним по цілій  Україні, то весь Львів гудів  і міська рада брала участь в тому. На жаль,  у другому і третьому ефірі реклама кампанія знизилася до мінімуму. В  другому ефірі ми не мали підтримки від міської ради. А в цьому, третьому ефірі, коли наш батьківський комітет вирішив все взяти в свої роки, почали добиватися якоїсь фінансової підтримки, будь-якої. «Інтер»  оплачує лише тиждень роботи цієї компанії, а все решта ми робимо власними силами. Ми знайшли таку людину,  яка допомогла  нам з костюмами. ЛМР часткового допомагала нам з пошуками приміщення, але так само нам допоміг «Південний». Одних рук досить мало, але насправді левова частка є від нашого мецената. І ми йому дуже вдячні за це», – додала Мар’яна Свята

Нагадаємо.  Пошиття сценічних костюмів для 400 львівських учасників танцювального проекту «Майданс» забезпечив  депутат  Львівської обласної ради, засновник ТзОВ «Барком» ( ТМ «Родинна ковбаска») , меценат Олег Баран.

Додамо, що прямий ефір шоу «Майданс»   відбудеться 8 вересня,  о 21:00, на телеканалі «Інтер».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *