ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловіки викрадали пальне з баків авто і продавали його таксистам

|

У Трускавці співробітники міліції затримали чоловіка, який заробляв гроші на краденому паливі – зливав бензин з автомобілів і потім продавав таксистам. Про це інформує відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

У Трускавецький міський відділ міліції 5 вересня о 10.15 годині звернулась 59-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що уночі проти 25 серпня у Трускавці  невідомий з бака її автомобіля «ВАЗ-2106» викрав бензин ємністю22 літрина 270 гривень.

За скоєння крадіжки співробітники Трускавецького міськвідділу міліції затримали 42-річного місцевого жителя, непрацюючого, який раніше вже мав судимість. Його спільником виявився 38-річний трускавчанин, який також має судимість.

Зараз тривають заходи щодо затримання спільника.

За словами начальника Трускавецької міліції Івана Малиша, на сьогодні відомо про два факти скоєння чоловіками крадіжки пального. Перший раз вони викрали40 літрівбензину, при цьому крали з одного автомобіля двічі – по20 літрів. Того разу зловмисників помітив житель будинку, біля якого було розташовано вказаний автомобіль. Однак, чоловікам тоді вдалося втекти.

На сьогодні проти 42-річного жителя Трускавця вже порушено кримінальну справу. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *